Megjelent a IOTA legújabb tárca, a Firefly Wallet

A apărut Firefly Wallet, cel mai nou portofel IOTA știri crypto Megjelent a IOTA legújabb tárca, a Firefly Wallet

A projekt nagyon készül a Chrysalis nevű új verzióra, ennek első lépéseként pedig kiadták az új tárcaprogramjukat, Firefly néven.

A nonprofit Iota Alapítvány, amely az internet of things fókuszú IOTA hálózatot fejleszti, nemrégiben bemutatta a legújabb tárcájukat, amely számos újítást tartalmaz.

A hivatalos közleményük szerint a felhasználói tárcák jelentik a legfontosabb interfészt az egész kriptoiparban, és a sikerhez minden fő funkciót tudniuk kellene. Tárolás, váltás, kereskedés, tokenizálás, és a hasonlók. A Firefly pedig pontosan ezeket a célokat tőzte ki maga elé.

Elsősorban egy letisztult kezelőfelületet kapunk az IOTA tokenjeinkhez. A társalapító és fejlesztő David Sonstebo úgy fogalmazta meg ezt, hogy a Firefly új szintre fogja emelni a felhasználói felület fogalmát. A tárca minden eleme arra lett kitalálva, hogy csökkentsék a bonyolultságot, és a felhasználók minél egyszerűbben használhassák. A felépítését modulárisan alkották meg, így egyszerűen kiismerhető.

Dominik Schiener az Alapítvány vezetője és társalapítója kifejtette, a Firefly újraértelmezi azt, amit ma egy kriptotárcáról gondolunk.

„Ez az új verzió az IOTA ökoszisztémájának az első építőköve. A Firefly új standardokat fog beállítani a használhatóság és a rugalmasság terén a kriptoiparban. A tárcák eddig bonyolultnak számítottak, és elég szűkösnek számított a kínált lehetőségek köre.”

Titkosítás, biztonsági mentés, hordozhatóság

A tárca rendszere két fő alapon nyugszik, amelyet a Rust programnyelvben írtak meg. Az egyik a fejlesztőknek kell, ez a hagyományosabb rész. A másikat Stronghold, azaz Erőd néven találjuk meg, ez felel a biztonságért. Titkosított biztonsági mentéseket kapunk, az érzékeny műveletek pedig teljesen elkülönített memóriaszálakon mennek végig.

A tranzakciók hitelesítése lényegesen gyorsabban megtörténik, mint az előző tárcájuk, a Trinity esetén. Ráadásul adott eszközön több tárcát is kezelhetnek a felhasználók, illetve ugyanaz a tárca elérhető több eszközön is párhuzamosan.

A fejlesztőcsapat számos érkező újdonságot is megemlített, mint amilyenek a beépített cset-alkalmazás, vagy akár az NFT-támogatás.

Mások ezeket is olvasták! Olvasd el a legnépszerűbb tőzsdékről szóló értékelést és véleményeket! Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet és segítsd a kriptoközösséget!

Ajánlott cikkjeink:

Még több cikk