3 metode ca să cumperi Ethereum cu ajutorul PayPal

3 metode ca să cumperi Ethereum cu ajutorul PayPal

ethereum vásárlás kriptopénz mycryptoption etheremot vásárolj paypal segítségével

PayPal este destul de rapid și s-a răspândit destul de mult ca să fie un mijloc de plată de bază. Mulțumită acestui fapt, există posibilitatea cumpărării Ethereum cu ajutorul PayPal. Concret, există 3 metode, dar procesul nu este chiar atât de facil precum pare la prima vedere.

În primul rând să nu crezi că poți cumpăra Ethereum direct cu PayPal la vreun exchange. Desigur că acest lucru poate se va schimba, dar momentan nu funcționează și este posibil doar cu ajutorul unei alte platforme.

1.Achiziția Ethereum cu PayPal prin eToro

Prima metodă prin care poți cumpăra Ethereum cu PayPal este utilizarea platformei de tranzacționare eToro. E adevărat că mult timp eToro a fost o platformă de tranzacționare CDF, dar începând cu 2019 aceasta a devenit suprafața de tranzacționare a criptomonedelor cu evoluția cea mai rapidă. Platforma permite tranzacționarea unui număr de 14 criptovalute, inclusiv Ethereum.

Acesta poate fi cumpărat și dintr-o poziție long. Monedele pot fi trimise într-un wallet eToro creat în acest scop, dar acesta nu susține încă foarte multe criptomonede. Dar Ethereum se află printre cele acceptate, astfel achiziția sa prin PayPal este o opțiune foarte prietenoasă începătorilor.

2.Achiziția Ethereum cu PayPal prin LocalBitcoins

A doua posibilitate este oferită de platforma LocalBitcoins, care în faza sa inițială a fost o platformă de schimb peer-to-peer pentru fanii Bitcoin. Aici poți negocia personal cu oamenii, în ce mod dorești să cumperi sau să vinzi, și poți stabili modalitatea de plată. Astfel, în funcție de cum te-ai înțeles cu cealaltă parte, poți cumpăra Bitcoin prin PayPal; iar ulterior îl poți schimba pe Ethereum.

3.Achiziția Ethereum cu PayPal prin LocalEthereum

În final, cel mai direct mod, însă un pic mai riscant, îl reprezintă LocalEthereum. Aceasta este de asemenea o platformă peer-to-peer, ca și LocalBitcoins. Concepția de bază este asemănătoare, trebuie să te înțelegi cu cealaltă parte, iar de foarte multe ori plata o poți face prin PayPal. Este mai riscant deoarece pentru a primi Ethereum este nevoie de o întâlnire personală; care trebuie să recunoaștem că implică anumite riscuri.

Sperăm că și tu vei găsi cea mai comodă modalitate de achiziție Ethereum, dacă te-ai decis că dorești să plătești cu PayPal.

Mai multe articole

Cine controlează Ethereum?

Cine controlează Ethereum? Dacă ești utilizator Ethereum sau blockchain, cu siguranță ai formulat deja întrebarea,…
 » septembrie 16, 2019