YouTube cenzurează criptomonedele în mod drastic

Youtube cenzurează criptomonedele știri crypto drasztikus bitcoin ethereum blokklánc krypto hírek mycryptoption

Youtube cenzurează criptomonedele în mod drastic. De-a lungul timpului am putut vedea cum atacă acesta anumite canale crypto – unii au ajuns victimele actualizării algoritmului și au reușit să-și restabilească canalele, însă alții au fost marcați ca deținători de conturi false și escroci, canalele lor fiind șterse. Dar de data asta se pare că cea mai mare platformă video din lume a întrecut măsura.

Orice youtuber crypto s-a confruntat deja cu atenționări, atacuri, restricții temporare și interzicerea anumitor conținuturi; dar Jason Appleton a pățit-o mai rău. El a anunțat ieri pe Twitter că pur și simplu canalul i-a fost oprit.

„Nu am nici cea mai mică idee de ce-au făcut asta cu canlul meu. Chiar nu-mi oferă vreo explicație. M-au distrus. Sunt foarte deprimat. Eu simt totuși c-am făcut totul cum trebuia.”

Furia și reacția sunt de înțeles. Foarte mulți au sugerat deja că a venit timpul ca proprietarii canalelor crypto să părăsească Youtube și s-aleagă mai degrabă platforme asemănătoare LBRY. Din moment ce acesta din urmă reprezintă un mediu digital controlat de utilizatori (nu de o terță parte), nimeni nu cenzurează criptomonedele sau canalele – este imposibil.

Furia este de înțeles

… mai ales fiindcă Crypto Crow n-a fost vreodată atenționat că-i va fi oprit canalul. Pe deasupra, dacă conținutul încărcat de-a lungul anilor a existat numai pe platformă, a pierdut extrem de mult material și numeroși urmăritori – totul într-o singură noapte.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Brad Garlinghouse, directorul general al Ripple, a folosit de asemenea Twitter-ul ca să-și exprime nemulțumirea față de Youtube. Motivul a fost însă altul: a apărut un utilizator care a pretins că este Garlinghouse. Adevăratul Garlinghouse a fost atenționat și, legat de acest caz, a postat pe Twitter următoarele:

„Totul are o limită – pe timpul crizei globale, atunci când oamenii sunt expuși la pericole și mai mult, platformele de socializare trebuie să-și asume responsabilitatea cu privire la escroci și la cei care fură banii oamenilor cinstiți sub identități false.”

Aceste probleme arată pericolele platformelor centralizate. Ele rămân de actualitate, chiar de s-ar întâmpla ca mai încolo Crypto Crow să-și recupereze canalul.

Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

eBook Gratuit – Blockchain și Criptomonede

ebook-crypto-blockchain-criptomonede-mycryptoption

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai LIKE și SHARE!

Știri Cripto zilnice! Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc! Nu uita să ne urmărești pe Facebook!–> MyCryptOption

Mai multe articole