Schroeder consideră că Bitcoin este o investiție speculativă

Schroeder știri crypto bitcoin crypto hirek ethereum altcoin mycryptoption

Bernhard Schroeder, directorul educativ al programelor de investiții din statul San Diego, îndeamnă investitorii și antreprenorii să se concentreze mai degrabă pe blockchain, decât pe Bitcoin.

El clasifică Bitcoin ca fiind o investiție speculativă care nu poate funcționa pe termen lung, dar recunoaște meritele blockchain, numind-o „tehnologie serioasă”. Schroeder este de părere că „adevăratul potențial” al tehnologiei blockchain va fi exploatat de către companiile care vor decide să o aplice.

Sute de firme care au încercat acest lucru în cadrul exploziei ICO, au eșuat din păcate; iar principalii investitori trebuie să cerceteze patru domenii, crede Schroeder.

„Bitcoin este încă tot o speculație, pe care lumea nu o acceptă. Dar blockchain este o tehnologie serioasă care propune numeroase soluții. Îmaginați-vă că sunteți un producător de mașini și aveți o problemă de calitate a produsului. În locul rechemării miilor sau milioanelor de mașini le căutați doar pe cele care au piese potențial defecte, pe baza analizei și urmăririi blockchain.”

Toate sferele recomandate de Schroeder pentru integrarea blockchain sunt domenii principale ale industriei. El a enumerat gestionarea digitală a drepturilor, digitalizarea imobiliară, marcarea produselor și programul de recompensare al clienților.

Bineînțeles, există sute de posibilități pentru utilizarea tehnologiei blockchain. Se pare că Schroeder le-a ales pe acestea deoarece crede că au cel mai mare potențial.

Token-ul BitTorrent

Numeroase companii s-au ocupat de administrarea drepturilor digitale cu ajutorul blockchain. Pare ironic, dar criptovaluta BitTorrent își folosește token-ul într-un  mod asemănător. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot achiziționa conținut direct de la producător.

Schroeder consideră că oamenii s-au apropiat prea mult de pulsul criptovalutelor și vor eșua în viitor. Minerii și speculanții visează întotdeauna la creșterea acestui domeniu.

„Nici în anii 1800 n-au înflorit toate minele de aur. Dar infrastructura web și construcția tehnologiei internet au înflorit. Să nu confundăm acceptarea Bitcoin ca valută digitală cu posibilitățile uriașe oferite de tehnologia blockchain.”

Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

eBook Gratuit – Blockchain și Criptomonede

ebook-crypto-blockchain-criptomonede-mycryptoption

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai LIKE și SHARE!

Știri Cripto zilnice! Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc! Nu uita să ne urmărești pe Facebook!–> MyCryptOption

Mai multe articole