Microstrategy valorifică acțiuni de 1 miliard de dolari, ca să cumpere și mai mult Bitcoin

Microstrategy valorifică acțiuni de 1 miliard de dolari, ca să cumpere și mai mult Bitcoin 1 milliárd dollárnyi részvényt értékesít a Microstrategy, hogy még több Bitcoint vegyen

Microstrategy, uriașa companie de servicii software și cloud, dorește să își mărească stocul Bitcoin și în acest scop dorește să vândă acțiuni în valoare de 1 miliard de dolari.  

N-a fost niciodată un secret faptul că Microstrategy este un fan al bitcoin; iar în noiembrie anul trecut, conducătorul ei a declarat că găsește Bitcoin chiar mai valoros decât aurul. În ultimii ani, Microstrategy a cumpărat Bitcoin sistematic și deține în prezent 92.079 BTC. Totodată, în cererea de licențiere adresată Securities and Exchange Commission din SUA (SEC), cumpărarea și stocarea Bitcoin a fost descrisă de Microstrategy ca parte a modelului de afaceri al companiei.

Pe această temă:


Microstrategy valorifică acțiuni de 1 miliard de dolari

Potrivit cererii înaintate SEC, compania ar emite și vinde acțiuni de clasa A în valoare de 1 miliard de dolari, pentru a finanța achiziții Bitcoin suplimentare.

Conducătorul companiei a declarat că vor folosi banii proveniți din valorificare în diverse scopuri de afaceri, printre care se numără și achiziția Bitcoin.

„Ne propunem să folosim toate încasările nete provenite din valorificarea tuturor acțiunilor de clasă A oferite în cadrul acestui prospect în scopuri generale ale companiei, inclusiv cumpărarea Bitcoin[…].”

Datele publicate de SEC susțin că:

„Microstrategy folosește două strategii corporative în desfășurarea activității sale. Una dintre ele este cumpărarea și stocarea Bitcoin, iar cealaltă constă în proliferarea afacerii software.”

Compania este de partea principalei criptovalute nu numai datorită atracției sale investiționale; gigantul de servicii cloud și software susține că este alături de BTC și în scopuri de marketing, sperând astfel să obțină noi clienți.

„Credem că activitatea noastră bitcoin și contribuția adusă menținerii rețelei ne va ajuta să atragem atenția oamenilor asupra companiei noastre și la atragerea de noi clienți.”

Sursa: dailyhodl.com

Nu ai încă un cont Binance? Deschide acum un cont prin linkul de mai jos și beneficiezi de o reducere de 10% la toate taxele de cumpărare și tranzacționare, pentru totdeauna!
Vreau Reducerea de 10%

 

Mai multe articole