Monero (XMR) a integrat Atomic Swap | Urmează anonimitatea completă?!

Monero (XMR) a integrat Atomic Swap | Urmează anonimitatea completă?! monero atomic swap bitcoin exchange mycryptoption

Monero (XMR) a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că a integrat cu succes opțiunea Atomic Swap în rețeaua sa, care oferă conversie instantanee și anonimă între XMR și BTC. 


Monero este cea mai mare și populară criptovalută în ceea ce privește respectul pentru sfera privată și anonimatul tranzacțiilor. Cu ocazia unor articole mai vechi aminteam că există numeroase Privacy Coin, care pun pe primul loc protecția datelor utilizatorilor și anonimitatea – cu toate acestea, Monero stă cel mai aproape de anonimatul adevărat și evitarea trasabilității.

Astfel, Monero Project a anunțat vineri c-a integrat cu succes tehnologia de conversie Atomic Swap folosind protocolul cross-chain COMIT. În urma anunțului, cursul de schimb al XMR a crescut brusc cu 20%.

Articole asociate:


Nu ai încă un cont Binance? Deschide acum un cont prin linkul de mai jos și beneficiezi de o reducere de 10% la toate taxele de cumpărare și tranzacționare, pentru totdeauna!
Vreau Reducerea de 10%

Reprezentantul Monero Project a declarat că inovația încorporată este o tehnologie foarte nouă, care va permite utilizatorilor să convertească bitcoin în monero și invers fără a apela la serviciile unei terțe părți.

„Aceste conversii le numim schimburi „atomic”, deoarece pot avea doar două rezultate: fie schimbul monedelor are loc cu succes și ambele părți obțin monedele celeilalte, fie nu se întâmplă nimic și utilizatorii rămân cu soldul inițial.”

Potrivit anunțului, utilizatorii pot începe testarea noii caracteristici prin descărcarea software-ului dezvoltat de COMIT. Dezvoltatorii au subliniat însă că utilizatorii ar trebui deocamdată să încerce efectuarea de schimburi doar cu sume mici, deoarece încă pot apărea erori (bug-uri) neașteptate.

Introducerea Atomic Swap reprezintă un pas semnificativ pentru Monero; se știe că această funcție permite conversia criptovalutelor fără prezența unei terțe părți (exchange/bursă de criptomonede de exemplu), deci nu este necesară înregistrarea și nici parcurgerea KYC. Iar scopul Monero este să asigure o confidențialitate completă și evitarea trasabilității.

Sursa: cointelegraph.com

Ai început să te ocupi de criptomonede recent?

Descarcă cartea noastră digitală “Bitcoin și Criptovalute pentru Începători”! Te  așteaptă o mulțime de informații utile, ghiduri și descrieri, COMPLET GRATUIT!

+Află cum trebuie utilizate bursele/exchange-urile, platformele și wallet-urile, pas cu pas!

Descărcare eBook  Mai multe informații despre eBook


Alții le-au citit și pe acestea! Articole recomandate:

Citește evaluarea și părerile despre cele mai populare burse de criptomonede! Împărtășește-ți experiențele, opiniile și susține comunitatea crypto!


Alătură-te Grupului nostru Facebook!

Construim cea mai mare comunitate de criptomonede românească: Bitcoin și Altcoin România | Știri Crypto | Ghiduri | Totul despre criptovalute


 

Mai multe articole