Ripple este popular, chiar și în ciuda scăderii din 2019

ripple este popular știri crypto bitcoin ethereum MyCryptOption

Ripple (XRP) este una dintre cele mai importante criptovalute; ca dovadă, din punct de vedere al capitalizării de piață, a ajuns pe locul trei în lume. Însă în acest an performanțele XRP sunt foarte departe de așteptări. Dintre primele 10 cele mai populare criptomonede, doar opt au obținut rezultate demne de amintit. Iar Ripple nu se află printre ele, față de anul trecut pierzând cam 20% din valoarea sa.

Pentru toată lumea este evident că Ripple nu se află într-un moment prielnic. Analiștii consideră că principala cauză trebuie căutată la compania care deține 75% din aceste token-uri. Datele Coin Metrics arată că Ripple a valorificat token-uri XRP într-o rată mult mai accelerată decât anterior, iar această situație a tras prețul în jos. În pofida acestora, Ripple a afirmat că nu crede că faptele sale au influențat în vreun fel prețul token-ului.

Pe de altă parte, cofondatorul Jed McCaleb, care nu mai este alături de companie, se pare că adună o jumătate de milion de token-uri zilnic. Această presiune intensă de vânzare cu siguranță afectează prețul token-ului și se pare că XRP o resimte chiar acum.

Reprezentantul Multicoin Capital, un fond speculativ de criptomonede, a subliniat că în ultimele trei sferturi de an compania și-a mărit considerabil rata de vânzare. Iar investitorii au realizat de-abia acum la ce a lucrat Ripple între timp și că acesta nu este chiar atât de slab.

Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

eBook Gratuit – Blockchain și Criptomonede

ebook-crypto-blockchain-criptomonede-mycryptoption

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai LIKE și SHARE!

Știri Cripto zilnice! Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc! Nu uita să ne urmărești pe Facebook!–> MyCryptOption

Mai multe articole