A HTC blokklánc okos telefont indít Exodus néven új tulajdonságokkal

A HTC blokklánc okos telefont indít Exodus néven kiemelt tulajdonságokkal.

10 év telt el a HTC első android telefonja óta és most belevág a blokklánc technológiába is legújabb készülékével, az Exodussal. A HTC bejelentette, hogy az Exodus 1-es fejlesztésű telefon az első blokklánc technológiás telefonja, mely elérhető a hivatalos oldalukon előrendelésre és valamikor december elején kerül a felhasználókhoz.

A telefont kizárólag kriptopénzért, pontosabb Bitcoinért és Etherért lehet megvásárolni, 0.15 BTC vagy 4.78 ETH, mely a jelenlegi árfolyamon kb. 960 dollárnak felel meg.

Az okos telefon 6 incses, QHD + kijelzővel érkezik 18:9-es felbontási aránnyal és Snapdragon 845 processzorral, melyhez társul a 6 GB RAM memória és a 128 GB-s belső tárhely, illetve 3500 mAh-s akkumulátorral. Hasonló összeállítással jelenleg a Samsung Galaxy Note 9 vagy a Google Pixel 3 XL telefonja rendelkezik.

A blokklánc alapú telefonon elérhetőek lesznek a külünböző decentralizált applikációk, az ún. dAppok. A telefon 34 országban elérhető, USA-ban, Szingapúrban és számos európai országban is.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, valamint a kripto pénzekről!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

This image has an empty alt attribute; its file name is Ebook_Cover_picture-min.png

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kriptopénz hírek mindennap! Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen! Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk