Kripto Black Friday avagy mi az oka a kriptók esésének

Kripto black friday bitcoin ethereum mycryptoption

Kripto Black Friday: Érdekesen alakulnak az elmúlt napok a Kripto Világban! Nem mondhatnánk, hogy pozitív a hangulat, ugyanis a kripto pénzek árfolyama jelentősen csökken.

 Miért van ez?

Valójában senkinek nem tudja, mindenki találgat. Nincs konkrét magyarázat, egyesek a Bitcoin Cash körüli hajcihőnek tudják be, mások csak egyszerűen azt mondják, hogy kész ennyi volt, ez már nem jó biznisz. Most a legtöbben pánikolnak, főleg azok, akik akkor szálltak be a piacba, amikor az ár szépen ment és jó magas volt. Nem kell kétségbe esni, ha tudod mire vállalkoztál, állj ki mellette!

Mindenképpen annak érdemes (vagy lett volna érdemes) befektetni, akinek van fogalma arról, hogy mibe fektet, hajlandó hosszú távon gondolkodni (hiszen, amiért most esik az árfolyam, a technológia még nem rossz) és mindenképpen csak annyit fektet be, amennyit megengedhet magának, amin nem múlik a megélhetése, illetve nem viszi csődbe.

Az okos befektető tudja, hogy nem mindig egyenes az út felfelé, mint ahogy jelenleg a kriptók esetén sem, de tudja, hogy hosszú távon jó lesz, mert megértette mibe fektet, hisz a kriptóban (vagy a blokklánc technológiában) és kivárja, persze ez soha nem garancia, hiszen bármilyen kimenetelre van esély.

Kripto Black Friday – Akár  -30% a készlet erejéig

Közelítsük meg másképp a helyzetet, kicsit több optimizmussal, mint ami most jellemző a kripto hívőkre!

Miért ne lehetne ez jó lehetőség a bevásárlásra? Míg más pánikol és eladja, addig aki az igazi fanok bevásárolnak jó áron (persze csak akkor, ha megengedheti magának)!

Aki valóban a Kriptókban és a blokklánc technológiában, annak ez egy nagyszerű lehetőség.

Próbáld ki új Exchange-ünket, mely kedvező feltételekkel dolgozik.

Döntsd el, mennyire hiszel ebben a történetben? Miért vágtál bele?

Az árfolyam mozgás talán manipuláció, talán nem, de véleményünk szerint egyáltalán nem tükrözi a valódi értéket. Nem véletlenül egyre nagyobb az elfogadottsága a kriptóknak, nem véletlenül alkalmazzák a nagy cégek közül a blokklánc technológiát, nem véletlenül építik be a kripto pénzeket a portfóliójukba a nagy Hedge Fundok.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptopénzekről!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

This image has an empty alt attribute; its file name is Ebook_Cover_picture-min.png

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kriptopénz hírek mindennap! Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen! Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk