Opera Kripto Wallet már iOS rendszeren is

wallet opera știri crypto opera-ios-crypto-bitcoin-ethereum--kripto-hírek-mycryptoption-bitcoin-ethereum

Az Opera web böngésző március 5.-én hozta nyilvánosságra legújabb fejlesztését, az Opera Touch-ot, mely iOS rendszerre van tervezve. Az Opera Touch egy Web 3 technológiás böngésző beépített kripto wallet funkcióval. A pénztárca támogatja az Ethereumot és képes decentralizált applikációkkal is kommunikálni.

Az Opera 2018 decemberében indította a „Web 3-ready” böngészőt android rendszerre, ami szintén beépített kripto pénztárcát biztosít a felhasználók számára. A sajtóközleményből kiderült, hogy a cég azért döntött az iOS rendszerre való bővítés mellett, mert az Android rendszerbe sikeresen be tudták építeni a kripto walletet és decentralizált applikáció figyelő funkciót.

Egyelőre még nem tudni mikor fogja pontosa a vállalat kidobni az Opera Touch böngészőt, viszont a felhasználók már regisztrálni tudnak az oldalon ls kipróbálhatják a teszt verziót. Egy hónappal ezelőtt, február 6.-án a cég Ethereum vásárlást is lehetővé tett az Android verzión keresztül. Ugyan ez a lehetőség egyelőre csak néhány országra korlátozódik (Svédország, Norvégia és Dánia) de igyekeznek ezt is bővíteni.

Az Ether vásárlási lehetőséget a Safello bróker céggel kötött partnerség tette lehetővé. A vállalat elmondása szerint a svéd brókercég regisztrálva van a Svéd FCA-nál, az ország hivatalos pénzügyi felügyeleti szervénél. Az asztali böngésző verzióba épített kripto pénztárcát az Opera még 2018 júliusában fejlesztette ki. Akkor a vállalat egyik menedzsere, Charles Hamel elmondta, hogy az Opera az első olyan nagy böngésző, mely Web 3.0 technológiát épít.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptovalutákról!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

This image has an empty alt attribute; its file name is Ebook_Cover_picture-min.png

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kripto Hírek minden nap! Ne maradj le a hét legfontosabb Kripto Híreiről, kövess minket a facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk