logo-intro

Antube

Az Antube egy innovatív mobil videó közösség. Megosztja az ökoszisztéma értékét és nyereségét azokkal a felhasználókkal, akik ténylegesen hozzájárulnak az ökosziszémához. Az idő pénz, tehát legyen minden másodperc fontos és értékes. A platform arra ösztönzi a felhasználókat, hogy kiváló minőségű tartalmakat hozzanak létre, hatékony hozzájárulásuk legyen a közösségen belül, a tartalmakat megnézzék és megosszák, stb. Az Antube a GroundX-szel, valamint Dél-Korea legnagyobb mobilinternetes vállalatával, a Kakaoval is együttműködik. Nézd meg a te ízlésed alapján kiválasztott videók millióit.

Keresgélj, nézegess érdekes, szórakoztató videókat, és oszd meg örömöd a barátaiddal! Gyűjts össze videókat különböző platformokról, amelyek tetszenek neked. Készíts kedvenc videóiválogatást különböző platformokról, amelyeket az Antube támogat! Találkozz a különböző országok tehetségeivel és oszd meg a különleges pillanatokat másokkal! Keress ösztönzőket a hatékony hozzájáruláshoz! Élvezd az ökoszisztéma értékét a közösség növekedésével a hatékony hozzájárulásokhoz, például kiváló minőségű videók létrehozásához és közzétételéhez, tartalom megtekintéséhez, kommentálásához, megosztásához stb.

A hagyományos rövid video-platformoktól eltérően, az Antube a következő három jellemzővel rendelkezik:

  1. Jutalomszerzés a hozzájárulások alapján

Az Antube az Antube Token (ATT) segítségével jutalmazza a felhasználókat a tartalom létrehozásáért, böngészéséért, megosztásáért, kommentálásáért stb. Ezen felül, minden kereskedelmi forgatókönyvben a felhasználók bányászhatják a DATA mainnet tokenjét, a DTA Coin-t, a hatékony mobiltelefon-megtekintés hozzájárulásával.

Különböző hozzájárulások, eszközhitel-pontszámok stb. alapján a felhasználók különféle típusú és összegű jutalmakat kapnak. A különféle jutalmakkal az Antube arra törekszik, hogy a felhasználók minden egyes pillanatban értéket lássanak az alkalmazásban. Ugyanakkor az Antube növeli az ATT és a DTA érme értékét a platform kereskedelme révén.

  1. Videomegosztó közösségi autonómia

A rendszertámogatni fogja a felhasználókat, hogy megoszthassák és összegyűjtsék a kedvenc videóikat a hálózat különböző platformjairól. A jövőben az cég rövid videó-feltöltő szolgáltatást tervez megnyitni, amely a DATA M3 decentralizált mobil adattároló rendszerén alapul. Annak ellenére, hogy élvezik a videók általi szórakozást, a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy barátkozzanak és kapcsolatba kerüljenek a közösség nemzetközi felhasználóival. A videótartalom felülvizsgálata és terjesztése szempontjából az Antube megpróbálja decentralizálni azt a közösség tagjainak dinamikus kiválasztása révén.

  1. Az egyén birtokában lévő adatvédelem

A DATA M3 által biztosított mobil decentralizált elosztott tárolórendszer használatával az Antube teljes mértékben decentralizálja a felhasználó személyes adatait és a feltöltött videoadatokat. A felhasználók valóban megszerezik személyes adataik tulajdonjogát, használati jogát és esetleges kereskedelmi jogát is egyaránt.

Ezek is érdekelhetnek