Az Ainsley Galéria a Decantraland világában | Fedezed fel a metaverzumot

Fedezd Fel a Metaverzumot | Az Ainsley Galéria a Decantraland Világában mycryptoption

Mivel egyre többet hallani az NFT-ről és a metaverzumról, nézzük meg, valójában miről is van szó! Az egyik legismertebb, legnépszerűbb kriptós virtuális világ a Decentraland, ahol mostanra rengeteg minden épült fel. Vannak olyanok, akik pedig folyamatosan járják ezt a világot, hogy megismerjék, felfedezzék. Az egyik ilyen felhasználó Jake nicknéven ismert, az ő közreműködésével nézzük meg a nemrégiben megnyílt Ainsley Galériát! A linkre kattintva azonnal a világban találjátok magatokat!

A galéria mostanában indult, az épület klasszikus dizájnt követ, az alkotók pedig az első, kurátori közreműködéssel létrehozott kiállítást szeretnék megvalósítani. A projekt a „The Last Slice Collective” csapatához tartozik, és Vegas City területén találjuk. A jelenlegi kiállítás a The Valdé NFT Collective munkáit mutatja be, amely egy főleg női alkotók és vállalkozók támogatására indult alap.

Az épület külső megjelenése ismerős lehet, nálunk is sok hasonló, görög-római stílusú konstrukciót láthatunk, bár ez a zöld-piros fények miatt inkább a Mikulás nyári lakosztályára hasonlít. Az összkép mindenesetre tetszetős, az előtérben lévő forgó, egyedi struktúrák is vonzzák a tekintetet.

Fedezd Fel a Metaverzumot | Az Ainsley Galéria a Decantraland Világában mycryptoption
nftplazas.com

Próbáld ki a Binance-t most és 10% kedvezményt kapsz minden vásárlás és kereskedés díjából örökre!

Kérem a 10% Kedvezményt


A belső színvilág halvány, márványos stílusú, ez vonul végig mindkét szinten a padlón, a falak ennél kicsit halványabbak. A csillár szivárványszínben pompázik, a lépcsőkorlát szintén fénylik. Ez nagy segítség, mert a lépcsőfokok amúgy átlátszóak. Egyszóval igyekeztek összehozni a letisztult, klasszikus vonalvezetést a modern dizájn-elemek használatával, az összkép alapján pedig elmondható, hogy sikerrel. Emellett pedig rengeteg a szabad falfelület és a kiállítótér, amely létfontosságú egy galéria esetében.

Fedezd Fel a Metaverzumot | Az Ainsley Galéria a Decantraland Világában mycryptoption
nftplazas.com

Tény, hogy az absztrakt vagy éppen a minimalista stílus az építészetben is elterjedtnek számít, egyértelmű, hogy van igény az ilyen konstrukciók használatára is. Az alapszínek, a fehér, zöld, piros, szintén nem terhelik túl a szemünket, megfelelően a helyén van minden. A belső tér elrendezése tágas és lakályos, az ember várakozással tekint a The Last Slice Collective itt rendezendő összejöveteleire, kiállításaira.

Amit a cikk elején is írtunk, az még mindig áll, bárki megnézheti maga is a saját szemével, és eldöntheti, neki való-e ez az egész metaverzum dolog.

forrás: nftplazas.com

Csatlakozz Hozzánk Facebookon is: Magyar Bitcoin és Altcoin Csoport (4000+ tag) és Crypto Bitcoin Hungary (1100+ Tag)


Mások ezeket is olvasták! 

Olvasd el a legnépszerűbb tőzsdékről szóló értékelést és véleményeket! 


 

Még több cikk