A dél-koreai Kakao bevezetheti a Klay kriptovalutát a kínai tőzsdére

a dél-koreai kakao bitcoin ethereum kriptovaluta kriptopénz váltó hírek fórum bitcoin ethereum mycryptoption

A dél-koreai Kakao szeretné a saját kriptovalutáját egy tőzsdére bevezetni . Azonban előfordulhat, hogy nem tudja a tokent belföldön listázni. Ez derül ki a koreai hírszolgálat News1 jelentéséből.

A társaság jelenleg két tőzsdét keres a Klay lehetséges kereskedésére, egyet Kínában és egyet Koreában. A kormány azonban megakadályozhatja, hogy az országon belül válasszon platformot.

A dél-koreai Kakao nagy nyeresége

A News1 egy anonim tisztviselőt idézett. Az tisztviselő szerint a Kakao túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül maradjon, és hogy nehéz lenne engedélyezni a kereskedését. A Fair Trade Commission legutóbbi adatai szerint Kakao az ország 36. legnagyobb konglomerációja. 10,6 trillió nyereséget (8,8 milliárd dollárt) realizálva.

A cég mindennel foglalkozik a finanszírozástól a szórakoztatásig. Egy jelentés szerint a KakaoTalk azonnali üzenetküldő alkalmazásának több mint 400 millió felhasználója van, bár ezeknek csak körülbelül 10% -a tekinthető aktívnak. A Kakao Ground X leányvállalata fejleszti a Klip digitális pénztárcát amely támogatni fogja a Klay-t. A Klip engedélyezve lesz a KakaoTalk-on.

A koreai kormány aggodalmát fejezte ki az országban lévő kriptopénzekkel kapcsolatban azok 2017 végén és 2018 elején történt vad kereskedésük miatt. Szeptemberben betiltotta az ICO-k kibocsátását. Megnehezítette a kriptováltók számára a bankszámlák megnyitását. Ezáltal pedig szinte ellehetetlenítette a kriptopénz váltásokat.

Bármilyen tőzsdei jegyzés a vállalkozás „hátra arcát” jelentené. Jae-Sun Han, aki a Ground X vezérigazgatója az év végén elmondta, hogy a Klay-el még nem lehet kereskedni a tőzsdén. Azt is elmondta, hogy elsősorban azoknak a fejlesztőknek tervezték, akik a vállalat Klaytn nyilvános blokklánc-platformját akarják kihasználni.

Han azt mondta pénteken, a szöuli Kakao Fejlesztők Konferenciáján, hogy a cég Klip digitális pénztárcát hivatalosan is bevezetik majd a negyedik negyedben.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptopénzekről!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kriptopénz hírek mindennap! Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen! Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk