Egyre több a befektető a Bakkt határidős szerződéseire

bakkt határidős bitcoin termékek egyre több a bakkt befektető a nakkt határidős szerződéseire mycryptoption kriptopénz blokklánc bitcoin ethereum kriptovaluta hírek vásárlás

Kicsivel több, mint egy hónapja végre elindult a Bakkt Bitcoin határidős szerődéseket kínáló platform. Ugyan még túl korai lenne jóslásokba belemenni, eddig úgy tűnik, hogy a befektetők vevők a Bakkt határidős szerződéseire. Ugyan a napi kereskedések egyelőre még csekélyek, viszont eddig már 266 BTC szerződést kereskedtek le a befektetők.

A Bakkt termékének fellendülése múlt héten, október 23.-án kezdődött. A cég a nap első harmadát 370 határídős szerződéseel indította. Később ugyan alább hagyott az „iram”, viszont a nap végén 640 darab BTC szerződésnél álltak meg, ami exponenciális emelkedést mutat az előző naphoz képest, amikor csupán 85 szerződés jött létre. Néhány nappal később a platform újra örülhetett, hiszen múlt hét pénteken elérték az 1179 darab szerződést is.

Talán ez annak is köszönhető, hogy a kínai elnők Xi Jingping beszédében szorgalmazta a blokklánc technológiát. Ezzel a Bitcoin is új erőre kapott és a jelek szerint újra növekvő trendet mutat, hiszen  7400 dolláros árfolyamról 24 óra leforgása alatt 10.000 fölé tudott emelkedni. Emellett másik fontos tényező, hogy az intézményi befektetők száma is folyamatosan gyarapszik, nem beszélve arról, hogy az altcoinok nagy része is emelkedő tendenciát mutat.

Ezen tényezők kombinációja a kriptoipart pozitív hangulatba tereli, így a Bakkt is belendülhet. A határidős szerződések egy biztonságosabb módját kínálják azok számára, akik Bitcoinba szeretnének fektetni.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptopénzekről!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kriptopénz hírek mindennap! Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen! Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk