Bakkt are nevoie de un volum imens ca să mențină investitorii fericiți

bakkt știri crypto a-bakkt-nak-bitcoin-ethereum-crypto-hírek-mycryptoption

Bakkt, estimată la aproximativ 740 milioane de dolari,  este o platformă de tranzacționare crypto mult așteptată, iar lansarea sa a fost întârziată de mai multe ori. Ea va avea nevoie de o mulțime de volume de tranzacționare. Acest lucru este necesar pentru a asigura returnări satisfăcătoare investitorilor săi – a raportat Block, citând surse neprecizate.

Platforma de tranzacționare a activelor digitale a adunat anul trecut, în primul tur, 182,5 milioane USD. Acest lucru a ajutat-o ca evaluarea sa financiară să fie de aproximativ 740 milioane de dolari, potrivit raportului; adăugând că Intercontinental Exchange (ICE), societatea-mamă a Bursei de Valori din New York, putea să vândă până la 25% din acțiunile Bakkt către investitori externi.

„Nu există nicio cerere nouă în cripto. Bakkt ridică atât de mulți bani, deoarece sunt susținuți de ICE_Markets. Nici băncile, instituțiile financiare mari sau fondurile speculative nu se angajează să cumpere bitcoins sau altcoins. Ei doresc să-și creeze propria monedă, ca Facebook.” – Jmoney, 21 Martie 2019.

Potrivit raportului, comisionul propus de Bakkt, de 0,50 USD pe contract, este destul de mic; mulți echivalând-l cu mai puțin de 1 punct de bază sau cu 7 puncte de bază mai mic decât cea mai ieftină opțiune comercială din America.

Platforma nu va câștiga mult pe baza comisioanelor de contract propuse, de aceea nu vor avea nevoie numai de o mulțime de volum. Ei vor avea nevoie și de o execuție „aproape fără cusur”. Acest lucru va fi necesar pentru a acoperi cheltuielile, potrivit raportului, citând o sursă.

Bakkt a fost mult timp privită ca un pas mare al investitorilor tradiționali spre investițiile în criptomonede; acest lucru ar putea impulsiona adoptarea Bitcoin și a altor bunuri digitale.

„Ne concentrăm atenția asupra oportunităților de a furniza noi infrastructuri. Aici vom include primul serviciu instituțional de exchange reglementat, servicii de compensare și depozitare pentru livrarea și stocarea fizică” ; a declarat Kelly Loeffler, CEO al Bakkt. Viziunea lor este „să aducă activele digitale în trendul majoritar prin asigurarea de tranzacții eficiente între consumatori și comercianți”.

Cu toate acestea, lansarea platformei Bakkt a fost întârziată de două ori din cauza problemelor de reglementare.

„Lucrăm în procesul de revizuire a reglementărilor și așteptăm cu nerăbdare să actualizăm piața cât mai curând” ; a declarat un purtător de cuvânt al ICE în  Wall Street Journal.

Între timp, la începutul acestei săptămâni, Dan Berkovitz, comisar al U.S. Commodity Futures Trading Commission, într-un interviu acordat BLOCKTV, a declarat că aprobarea lui Bakkt este „o prioritate”. Dintre partenerii și investitorii Bakkt putem enumera companii ca Boston Consulting Group, StarbucksAlan Howard, M12 (Microsoft), Pantera Capital, Protocol Ventures, etc.

 

Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

eBook Gratuit – Criptovalute și Blockchain

 

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai LIKE și SHARE!

Știri Cripto zilnice! Fii la curent cu principalele Știri Cripto ale săptămânii și urmărește-ne pe Facebook!–> MyCryptOption

 

Appriciate our work with a Share! Thank you!

Még több cikk