Bitcoin Vásárlás Bankkártyával Gyorsan és Egyszerűen Lépésről Lépésre – 2024 | Instant Bitcoin Vásárlás Bankkártya Segítségével

ghid Cumpărare Bitcoin cu Cardul Bancar bitcoin vásárlás bankkártyával kriptovaluta vásárlás bankkártyasegítségévek hogyan kell bitcoin venni így vegyél bitcoint gyorsan és egyszerűen útmutató kezdőknek binance

Bitcoin Vásárlás Bankkártyával Gyorsan és Egyszerűen Lépésről Lépésre | Útmutató Kezdőknek | Binance

A Bitcoin vásárlás legúgyszerűbb és leggyorsabb módja, ha bankkártyával vásárolunk Bitcoint. A legtöbb esetben, ahol bankkártyával tudunk vásárolni, ott nem csak a bitcoin vásárlás lesz elérhető, de számos más kriptovaluta vásárlása is elérhető lesz bankkártya segítségével.

Mostanra számos oldal, kriptotőzsde létezik, ahol bitcoint vásárolhatsz. Van amelyik támogatja a bankkártyás vásárlást, van amelyik nem. Cikkünkben a Binance kriptotőzsdét fogjuk használni és megmutatjuk nektek, hogyan tudtok bitcoin vagy más kriptovalutát vásárolni a Binance-on bankkártya segítségével percek alatt, olcsón.


Miért épp a Binance? – A Binance az egyik legjobb, legolcsóbb és legbiztonságosabb kriptotőzsde 

A Binance minden szempontból ideális bitcoin és egyéb kriptovaluta vásárlásra, mind kezdők, mind hozzáértők számára. A Binance a legolcsóbb, az egyik legbiztonságosabb, legnagyobb, legkedveltebb kriptotőzsde a piacon, ráadásul egyszerűen kezelhető felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

Ha szeretnél erről saját magad meggyőződni és utánajárni, akkor olvasd el a „Binance tőzsde értékelése, vélemények és összehasonlítás” című cikkünket vagy nézd meg „A Binance a legjobb kriptotőzsde 2021-ben” című videónkat, amiből kiderül, hogy miért a Binance az egyik legkézenfekvőbb platform kriptovaluta vásárlásra, illetve kereskedésre egyaránt.

Vágjunk is bele, nézzük meg, hogyan működik a bitcoin vásárlás bankkártyával lépésenként, majd egyesével részletesen haladunk végig a lépéseken.

Bitcoin Vásárlás Bankkártyával Lépésről Lépésre:

  1. Lépés: Regisztrálj a Binance-ra!
  2. Lépés: Menj a bal felső sarokban lévő  Buy Crypto–>Credit/Debit Card fülecskére (asztali gépen), Mobilon a Home fülecske –> Credit/Debit Card opció, vagy esetenként Buy Crypto with EUR
  3. Lépés: Írd be az összeget, amennyiért vásárolni szeretnél, majd választ ki a vásárolni kívánt kriptovalutát
  4. Lépés: Add hozzá a bankkártya adataidat (Név, kártyaszám, lejárati dátum, CVV)
  5. Lépés: Add meg a lakcímed
  6. Lépés: Kattins a Pay Now gombra! Ééééés kész is vagyunk!

A bitcoinod vagy egyéb kriptovaluta, amit vásároltál hamarosan megjelenik a számládon. Most nézzük meg a lépéseket egyenként, részletesen


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 1. Lépés: Regisztrálj a Binance-ra!

Első lépésként Nyiss egy számlát a Binance-on ezen a linken, így 5% kedvezményt kapsz minden kriptovaluta vásárlás és kereskedés díjából. Ezt egyszerűen megteheted egy emailcím és egy erős jelszó megadásával, illetve az e-mail címed megerősítésével.

binance regisztráció bitcoin és kriptovaluta vásárlás bankkártyával

A bankkártyás vásárláshoz még a személyazonosságunkat sem kell verifikálni, viszont a további befizetésekhez, kereskedéshez és kiutaláshoz szükséges lesz a verifikáció, akárcsak bármely más kriptotőzsde esetén.


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 2. Lépés:  Buy Crypto –> Credit/Debit Card

  • Asztali gépen

Amint sikeresen bejelentkeztél és megerősítetted az e-mail címed, navigálj a bal felső sarokba, a Binance logó mellé, a Buy Crypto fülecskére. Ahogy rávitted a kurzort lenyílik 4 lehetőség. Bankkártyás vásárláshoz válaszd a másodikat a Credit/Debit Card opciót. Itt lesz elérhető a bitcoin és egyéb kriptovaluta vásárlás bankkártyával.

binance bitcoin kriptovaluta vásárlás bankkártyával buy crypto

  • Mobilon

Amint sikeresen bejelentkeztél és megerősítetted az e-mail címed, navigálj a bal alsó sarokba és koppints a Home fülecskére. Itt a képernyő közepén meg fog jelenni a Bankkártyás vásárlás opció, amire rá kell kattintanod.


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 3. Lépés: Részletek megadása

Itt mind asztali verzión, mind mobil alkalmazásban egyformán néz ki a dolog. Amint beléptünk a jelzett részbe (Buy Crypto vagy Buy with EUR), megjelenik egy ablak, ahol ki kell tölteni a mezőket a kívánt adatokkal.

Az első mezőbe (Spend) azt kell beírnunk, hogy mennyi EUR értékben szeretnénk kriptovalutát vásárolni, míg a másodikban (BUY) azt választjuk ki, hogy milyen kriptovalutát szeretnék vásárolni. Esetünkben beírtunk 1000 eurót, lent kiválasztottuk a BTC-t, majd automatikusan megjelent, hogy mennyi BTC-t kaphatunk 1000 euróért.

Itt természetesen számos más kriptovaluta is vásárolható bankkártyával. Ha esetleg konkrtét mennyiségű bitcoint/kriptovalutát szeretnél vásárolni, akkor válaszd ki először a kriptopénzt és írd be a vásárolni kívánt mennyiséget a BUY mezőbe, így automatikusan kiszámolja az euró összegét, amelyet el kell költened, hogy megkapd a kívánt mennyiségű kriptót. Ezután kattints a Continue gombra.


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 4. Lépés: Bankkártya adatok megadása

Akárcsak bármilyen más online vásárlás esetén a következő lépés bitcoin vásárlás esetén is a bankkártya adatok megadása. Ez a szokványos módon történik, meg kell adnod a bankkártyán szereplő nevet (természetesen a sajátodat), be kell írnod a bankkártya számát, a lejárati dátumot, végezetül pedig a CVV-t. Ha ez meg van, kattints a Next gombra.


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 5. Lépés: Lakcím adatok megadása

El is érkeztünk az utolsó lépéshez. Ez is csak a szokványos online vásárlási procedúra része. Utolsó körben meg kell adnod a lakcím adataidat: utca, irányítószám, város, megye és ország.


Bitcoin Vásárlás Bankkártyával a Binance-on: 6. Lépés: Fizetés

A z 5.lépés teljesítésével igazából kész is vagyunk. A legutolsó lépésünk csupán annyi lesz, hogy végre rákoppintunk a Pay Now, vagyis a fizetés gombra.

VOILA!!!! Ha mindent pontosan követtél, akkor hamarosan meg is vásároltad a belépődet a kriptovilágba. Egy kis hozzáértéssel  így akár percek alatt tudsz bitcoint vásárolni bankkártyával a Binance platformon.


Csatlakozz Hozzánk Facebookon is: Magyar Bitcoin és Altcoin Csoport (6000+ tag)és Crypto Bitcoin Hungary (10.000+ Tag)


Mások ezeket is olvasták! Olvasd el a legnépszerűbb tőzsdékről szóló értékelést és véleményeket! Oszd meg tapasztalataidat, véleményedet és segítsd a kriptoközösséget!

Ajánlott cikkjeink:

Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben!

Még több cikk