Forte és a Ripple xSpring $100 milliós alapot hozzott létre a játékiparnak

știri crypto forte-ripple-xpring-bitcoin-ethereum-blokkéánc-játékipar-kripto-hírek-mycryptoption

A Ripple Xpring és a Forte $100 milliós alapot hozott létre a blokklánc alapú játékipar támogatására. A Ripple Xpring projektje közismerten a blokklánc infrastruktúrák és innovatív ötletek fejlesztésére jött létre, míg a Forte egy játékipari blokklánc platform.

Az kezdeményezés azért jött létre, hogy hogy a blokklánc technológia nagyobb szerepet és tömeges elfogadottságot kapjon a játékiparban is. A tervek szerint szeretnék növelni a játékokon belüli pénzkeresetet a játékosok számára, ezzel növelve a népszerűséget. A Forte első sorban olyan játékfejlesztőket céloz meg, akik live játékokat üzemeltetnek legalább napi 50.000 aktív felhasználóval. Ezen felül az is elengedhetetlen szempont, hogy érdekeltek legyenek a blokklánc technológia fejlesztésében.

„A blokklánc technológia fő újításai a digitális interakciók, szinte mindenféle formájának széleskörű lehetőségeit nyitják meg. A játékipar egy $140 milliárdos üzlet, melynek nagy része digitális mikrotranzakciók, amit a blokklánc technológia nagy mértékben előre fog mozdítani.” – mondta Brett Seyler, a Forte egyik vezetője.

A Forte termékei a nyílt forráskódú Interledger Protocol-t használja XRP tokenekkel, tárhelyként pedig a konténer-alapú Codius megoldást választotta. A Forte egy San Fransisco-i székhellyek rendelkező blokklánc startup, melynek támogatója a nagy játékipari szereplő Andressen Howowitz.

A blokklánc egyre nagyobb teret hódít a játékiparban is. Nemrég számoltunk be arról, hogy az Enjin partnerséget kötött a Unitivel, mely az egyik legnagyobb játékfejlesztő platform.

Regisztrálj oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptopénzekről!

INGYEN EBOOK – Blokklánc és Kripto Világ egyszerűen

Ha tetszett a cikk, ne felejts el LIKE-olni és megosztani!

Kriptopénz hírek mindennap! Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen! Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon! –> MyCryptOption

Még több cikk