Browserul Opera integrează 8 blockchain-uri | Un pas mare spre monedele digitale

Browserul Opera integrează 8 blockchain-uri | Un pas mare spre monedele digitale Az Opera most a Web3-at vette célba További 8 blokkláncot szeretne elérhetővé tenni mycryptoption

În cea mai recentă campanie a sa, Opera – unul dintre cele mai importante browsere web cu deschidere față de criptomonede –  dorește să transmită Web3 celor aproximativ 380 de milioane de utilizatori de desktop și dispozitive mobile din întreaga lume. Totodată, a anunțat integrarea a 8 blockchain-uri în cadrul acestei campanii.

Pe lângă rețeaua Ethereum, de acum vor fi disponibile Polygon, Celo, Solana, Ronin, StarkEx, Nervos DAO, IXO și Bitcoin, conform celor declarate de compania norvegiană.

Susie Batt, șefa ecosistemului crypto al Opera, a transmis că browserul crypto pentru desktop al companiei oferă deja acces la rețeaua Polygon, iar celelalte rețele menționate vor fi disponibile în curând.

Toate aceste rețele sunt disponibile prin browserul Android, iar pentru iOS nu există încă un orar.


Inițiativa Web3 a Opera

De miercuri, clienții vor avea acces la ecosistemul extins al dApp-urilor de pe Polygon sau Solana și se pot bucura de beneficiile layer 2 DeFi, prin DiversiFi, care este alimentat de StarkWare.

În plus, Opera și-a declarat sprijinul pentru blockchain-ul Ronin, cel care găzduiește popularul proiect GameFi, Axie Infinity.


Nu ai încă un cont Binance? Deschide acum un cont prin linkul de mai jos și beneficiezi de o reducere de 10% la toate taxele de cumpărare și tranzacționare, pentru totdeauna!
Vreau Reducerea de 10%

Opera a anunțat la începutul acestui an versiunea beta a Crypto Browser Projekt (CBP), creată pentru dispozitive mobile și desktop.

CBP este un browser independent care oferă suport pentru aplicațiile descentralizate și un portofel (wallet) de criptomonede descentralizat.

De asemenea, CBP ne pune la dispoziție Crypto Corner, prin care putem vizualiza cele mai noi știri despre criptovalute, ultimele prețuri, taxe gas și care ne oferă posibilitatea de a monitoriza piața. În afară de asta, ne furnizează informații în legătură cu airdrop-urile planificate și conține un calendar de evenimente.

„Mai devreme sau mai târziu, Web3 va deveni o tehnologie web acceptată de comunitate, iar utilizatorii nici nu vor fi conștienți c-au interacționat cu aceasta. Ei trebuie să beneficieze de o exepriență de utilizator îmbunătățită și de un avantaj real.”


Opera se gândește la criptomonede

Opera își dezvoltă din 2018 serviciile crypto pentru baza de fani în creștere.

Însă Opera nu este singurul browser care se concentrează pe criptovalute și lansează o inițiativă Web3.

Brave oferă, de asemenea, un portofel de criptomonede încorporat, cu scopul de a-și extinde suportul pentru blockchain-uri suplimentare. Aceste eforturi ar spori accesul clienților la diferite ecosisteme financiare descentralizate (DeFi), inclusiv lanțurile layer 2.

Așa cum a formulat Batt:

„Web3 presupune reproiectarea Web2 – atât în ceea ce privește interfața cu utilizatorul, cât și experiența de utilizator – pentru a atrage mulțimi. Tocmai acesta este domeniul în care excelează Opera.”

Compania din Oslo consideră că ecosistemele de nivel 2 sunt esențiale pentru atragerea a milioane de utilizatori spre Web3.

Rețelele blockchain de nivel 2 (layer 2) sunt cele create pe o rețea principală mai mare (layer 1), ca de exemplu Ethereum. Aceste tipuri de rețele pot fi scalate considerabil mai rapid dacă activitatea este eliminată din rețeaua principală.

Totodată, trebuie să recunoaștem că rețelele blockchain nu sunt întotdeauna cele mai sigure. Ronin a anunțat marți un atac de 625 milioane de dolari, care – trebuie să admitem – ridică probleme de securitate.

sursa: bitcoinist.com

Alătură-te Grupului nostru Facebook!

Construim cea mai mare comunitate de criptomonede românească: Crypto România | Bitcoin și Criptomonede | DeFi și NFT România


Citește evaluarea și părerile despre cele mai populare burse de criptomonede! Împărtășește-ți experiențele, opiniile și susține comunitatea crypto!

Alții le-au citit și pe acestea! Articole recomandate:

Mai multe articole