eToro Păreri și Prezentare | Utilizare eToro pentru Începători

eToro Păreri și Prezentare | Utilizare eToro pentru Începători mycryptoption

În această recenzie eToro, testăm fiecare parte a platformei de tranzacționare pentru a afla de ce eToro are peste 20 de milioane de utilizatori și este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare din lume.

eToro se mândrește cu una dintre cele mai mari comunități de comerț social online, dar este cea mai bună alegere chiar și pentru nevoile dvs. unice?

Sperăm să clarificăm informațiile despre eToro, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză dacă eToro vă poate ajuta pe drumul spre succesul tranzacționării.

eToro este un startup israelian Fintech care a primit multe premii de la înființarea sa în 2007 ca un excelent site de brokeraj de tranzacționare socială. Tranzacționarea comunitară eToro vă permite să observați strategiile unor comercianți profesioniști și să le copiați pentru a vă maximiza propriile rezultate prin copy trading sau tranzacționare în oglindă.

Articole asociate:

În Marea Britanie, eToro este aprobat și reglementat de Financial Conduct Authority, care garantează o anumită siguranță. Cu toate acestea, deoarece eToro este o platformă de tranzacționare cu mai multe instrumente care oferă tranzacționare cu instrumente CFD, eToro poate fi o opțiune cu risc ridicat pentru comercianții care nu cunosc pe deplin CFD-urile.

Cu toate acestea, este de remarcat și faptul că eToro oferă comisioane de 0% pentru tranzacționarea cu acțiuni, ceea ce o face o platformă de tranzacționare pe care investitorii trebuie să o ia în considerare.

Dacă doriți mai multe informații despre platforma eToro, atunci acest articol este pentru dvs.


eToro Păreri și Prezentare: Informații rapide despre eToro

  • eToro este o platformă socială de tranzacționare și investiții care permite utilizatorilor să tranzacționeze diverse active, inclusiv acțiuni, valută, mărfuri și criptomonede.
  • eToro a fost fondată în 2007 de frații Yoni și Ronen Assia și David Ring.
  • eToro are peste 10 milioane de utilizatori înregistrați din peste 140 de țări.
  • eToro oferă utilizatorilor săi multe servicii, inclusiv tranzacții în comunitate, copy-trading și levier.
  • eToro este reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru (CySEC), Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) și Directiva privind Piețele Instrumentelor Financiare (MiFID).
  • eToro oferă utilizatorilor săi un cont demo.
  • eToro are, de asemenea, o aplicație mobilă pentru dispozitivele iOS și Android.

eToro Păreri și Prezentare: Ce este eToro?

eToro este o firmă comunitară de brokeraj de investiții de tranzacționare cu acces la o gamă largă de acțiuni, valute, mărfuri, criptomonede, EFT-uri și indici prin intermediul platformei sale inovatoare de tranzacționare.


eToro Păreri și Prezentare: Cine deține eToro?

eToro este o companie privată fintech cu investitori israelieni, americani și chinezi. Fondatorul și CEO-ul este Yoni Assia, născut în Israel, un vizionar cu un interes puternic pentru finanțe și tehnologia computerelor.

În ceea ce privește aprobarea și reglementarea, eToro este licențiat de:

  • Financial Conduct Authority
  • Cyprus Securities and Exchange Commission
  • Markets in Financial Instruments Directive
  • Australian Securities and Investments Commission

eToro Păreri și Prezentare: Prezentare generală a gamei de produse eToro

Este important să stabiliți că platforma pe care o alegeți oferă produsele și serviciile de care aveți nevoie pentru a vă maximiza potențialul de investiții. De aceea, în această recenzie eToro, aruncăm o privire atentă la ceea ce are de oferit eToro și, la fel de important, la ceea ce nu are.

  • Contract cu efect de levier
  • Forex
  • Acțiuni
  • ETF (Exchange Traded Found)
  • Criptomonede
  • Mărfuri
  • Indici

 


Ai 10% reducere la toate taxele pentru totdeauna, dacă îți deschizi un cont nou la cel mai popular exchange de criptomonede, Binance!  
Deschide-ți cont acum

Aplicația de portofel cripto eToro dispune de criptare de nivel militar și poate stoca peste 120 de criptomonede, reflectând creșterea tranzacționării criptomonede din ultimii ani.

Dezavantajul este că, folosind eToro, sacrificați capacitatea de a tranzacționa opțiuni, obligațiuni și fonduri mutuale.

Ceea ce diferențiază cel mai mult eToro sunt caracteristicile sale inovatoare care schimbă modul în care tranzacționați, pe care le vom explora mai detaliat mai jos.


eToro Păreri și Prezentare: eToro CopyTrader

eToro vélemények copy trader mycryptoption
investingreviews.co.uk

După cum sugerează și numele, CopyTrader vă permite să copiați portofoliul utilizatorilor eToro mai experimentați sau de succes, răsfoindu-le profilurile și selectând comercianții pe baza performanțelor lor anterioare, atât anual, cât și lunar.

Pentru a vă ajuta să alegeți, eToro atribuie un „scor de risc” fiecărui trader, precum și informații despre numărul de tranzacții pe săptămână, timpul mediu de păstrare, graficul de performanță și comentariile de feed. Aceste informații sunt suficiente pentru a vă oferi o perspectivă reală și pentru a copia până la 100 de utilizatori eToro simultan.

În timpul revizuirii noastre despre eToro, am descoperit că unul dintre marile avantaje ale CopyTrader este că puteți începe să copiați alți traderi fără costuri suplimentare, deoarece nu există taxe de administrare. Pe de altă parte, suma minimă cu care puteți începe tranzacționarea pe eToro este de 10 USD (rețineți că eToro funcționează doar în USD).


eToro Păreri și Prezentare: eToro CopyPortfolio

CopyPortfolio vă permite să investiți în două tipuri principale de portofoliu: Portofolii de Top Trader, care vă permit pur și simplu să investiți într-un portofoliu de utilizatori eToro cu cele mai bune performanțe și Portofolii de piață, care vă permit să selectați o piață sau o temă, acțiuni CFD, bunuri sau EFT. .

Articole asociate:

Având în vedere că tranzacționarea CFD-urilor implică un risc mare de a vă pierde banii, vestea bună este că eToro facilitează determinarea proporției CFD-urilor într-un portofoliu dat. În plus, alocarea activelor, performanța și strategia de investiții sunt toate disponibile pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii posibile și este deosebit de bine ca eToro să verifice dacă înțelegeți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat.


eToro Păreri și Prezentare: Tipuri de cont eToro

Trebuie menționat că eToro oferă utilizatorilor săi două tipuri de conturi, conturi de tranzacționare și conturi demo.


eToro Păreri și Prezentare: Cont Demo eToro

Contul Demo eToro oferă investitorilor posibilitatea de a tranzacționa cu 100.000 USD în bani demo înainte de a risca capitalul propriu al contului de tranzacționare principal. Având în vedere lipsa generală de educație a platformei, acesta este un instrument la îndemână pentru a afla despre toate produsele și caracteristicile platformei.


eToro Păreri și Prezentare: eToro WebTrader

Platforma eToro WebTrader este acum disponibilă în versiunea 2.0s și permite utilizatorilor să gestioneze direct tranzacțiile cu acțiuni și tranzacționarea valutară de pe platforma centrală folosind secțiunea portofoliu.

Utilizatorii pot tranzacționa personal prin plasarea comenzilor în mod direct, gestionarea și urmărirea pozițiilor lor personale pe piață și gestionarea și urmărirea tranzacțiilor altor comercianți prin intermediul funcției CopyTrading.


eToro Păreri și Prezentare: Prezentarea Platformei eToro

eToro vélemények mycryptoption
investingreview.co.uk

eToro a conceput o platformă de tranzacționare cu adevărat curată, cu aspect modern, ușor de navigat și foarte funcțională. Acesta este disponibil atât pentru web, cât și pentru mobil, deși o versiune desktop nu a fost încă oferită pe piață.

Aplicația mobilă eToro este cu siguranță o propunere convingătoare pentru piață. Curat, usor de folosit, modern si are multa functionalitate. Ne-a plăcut să îl folosim în timpul revizuirii noastre eToro și oferă o experiență de tranzacționare fără probleme. În ciuda acestui fapt, aplicația eToro a obținut doar 3,4 din 5 în App Store și mulți oameni s-au plâns de blocarea aplicației mobile.

În ceea ce privește securitatea, eToro a inclus și un sistem opțional de conectare în doi pași, care poate face autentificarea puțin mai complicată, dar oferă un plus de securitate în schimb.

Căutarea, plasarea comenzilor și alertele și notificările sunt toate foarte simple și ușor de utilizat pe eToro și oferă o funcționalitate excelentă pentru investitori.

Pe versiunea mobilă a eToro, puteți chiar să configurați o notificare push atunci când un activ atinge un anumit punct de preț sau când comanda dvs. a fost onorată.

eToro are o ofertă excelentă de diagrame pe platforma de tranzacționare eToro, oferind investitorilor posibilitatea de a schimba tipurile de diagrame, intervalele și suprapunerile și de a compara până la șase diagrame diferite simultan cu funcția eToro ProCharts. De asemenea, puteți accesa cu ușurință soldul contului dvs. eToro.


eToro Păreri și Prezentare: Servicii și instrumente eToro

eToro Vélemények és Ismertető
investingreviews.co.uk

Pentru investitorii care caută un nivel decent de analiză tehnică, eToro nu va dezamăgi. Din păcate, este recomandat doar un număr limitat de acțiuni, dar pentru cei care au recomandări, există o mulțime de informații disponibile, cum ar fi prețurile ținte medii și rapoartele analiștilor.

Deși cercetarea oferită de eToro este bună, nu se potrivește prea bine cu furnizorii precum Interactive Investor sau Hargreaves Lansdown, în principal din cauza datelor fundamentale limitate și a rapoartelor de cercetare incomplete. De asemenea, spre deosebire de concurenții săi, eToro nu poate oferi investitorilor știri despre piața financiară sau o privire de ansamblu asupra pieței de valori, ceea ce pare o neglijență minoră.

Cu toate acestea, eToro compensează multe dintre deficiențele menționate mai sus cu rețeaua sa de tranzacționare socială. Funcționează ca un feed sau un feed social, în care alți investitori își explică părerile despre acțiuni, adesea cu date de susținere pentru a vă ajuta să vă luați decizia. Acest aspect social al tranzacționării nu este disponibil pe scară largă și este o caracteristică excelentă.

În ceea ce privește educația, eToro ratează marcajul. Singura lor ofertă sunt câteva ore de videoclipuri în școala lor de tranzacționare, care, deși pot oferi informații utile despre tranzacționare, piețe financiare, tranzacții și managementul obiectivelor, le îngreunează investitorilor să găsească răspunsuri la întrebări specifice fără a trece ore în șir de webinarii.


eToro Păreri și Prezentare: Costuri și taxe eToro

În timp ce eToro își face publicitate rapid la comisioanele de tranzacționare la schimb, investitorii ar trebui să fie conștienți de taxele de conversie valutară, comisioanele de retragere, taxele CFD și comisioanele de inactivitate.

Comparând eToro cu platforme de tranzacționare similare, putem vedea că taxele CFD sunt aproximativ în același interval, așa că nu este nimic special aici. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că taxele de tranzacționare Forex ale eToro sunt mari în comparație cu principalii săi rivali, ceea ce este un lucru de luat în considerare dacă doriți să tranzacționați Forex.

Deoarece eToro tranzacționează numai în USD, se aplică taxe de conversie dacă depuneți sau retrageți bani în orice altă monedă. Acestea variază în funcție de monedă și de modul în care depozitați banii, dar variază de la 50 la 250 de pips pe conversie.

Pentru retrageri, eToro percepe o taxă fixă ​​de 5 USD, iar suma minimă de retragere este de 30 USD. Există, de asemenea, o taxă de inactivitate de 10 USD pe lună, care se percepe dacă contul dvs. rămâne inactiv timp de 12 luni. În comparație, Plus500 nu percepe o taxă pentru retrageri și, deși au o taxă de inactivitate, nu este o taxă lunară.

Taxe

  • Depozit minim: 10$
  • Tranzacționare minimă: 1$
  • Taxe ETF: 0%
  • Comision pentru fonduri de investiții: NA
  • Abonament lunar și taxa de utilizare a platformei: NA
  • Taxa de tranzacționare în cazul suspendării tranzacționării: 10$ după 1 an de inactivitate
  • Taxa de tranzacție telefonică: NA
  • Taxa de retragere: 5$

eToro Păreri și Prezentare: Instrucțiuni pentru deschiderea unui cont eToro

Nu este nimic negativ de adăugat despre deschiderea unui cont cu eToro. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe perfecte, complet digitale, care este disponibilă în câteva secunde, ați găsit-o la eToro.

Există două tipuri principale de conturi oferite: contul eToro Live, unde puteți începe tranzacționarea, și contul eToro Virtual, care vă oferă posibilitatea de a experimenta platforma de tranzacționare eToro cu bani de joc.

Pentru a deschide un cont eToro, trebuie doar să vă înregistrați cu o adresă de e-mail, un cont Facebook sau Google+ și puteți accesa imediat platforma de tranzacționare eToro. Pentru a începe tranzacționarea, sunt necesare un depozit minim de 10 GBP și un transfer bancar minim de 500 USD.

Desigur, pentru a vă finanța contul eToro, trebuie să vă dovediți identitatea, ceea ce nu este o procedură neobișnuită și se poate face rapid prin încărcarea câtorva documente justificative.


eToro Păreri și Prezentare: Depuneri și retrageri eToro

eToro a oferit cu siguranță clienților săi o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de depunerea banilor, inclusiv:

  • Visa Credit Card
  • MasterCard
  • Diners Club International
  • PayPal
  • Skrill
  • Neteller
  • WebMoney
  • China UnionPay
  • Yandex
  • Wire transfer

Este important ca investitorii din Marea Britanie să înțeleagă că eToro funcționează numai în USD, ceea ce înseamnă că toate depozitele sunt convertite și se percepe taxa de conversie relevantă. Această taxă se aplică și rambursărilor în GBP.

Transferurile bancare eToro apar de obicei în contul dvs. eToro în 4-7 zile lucrătoare.

Când vine vorba de retrageri, eToro percepe o taxă de retragere de 5 USD, care este destul de substanțială în comparație cu alte case de brokeraj. Cu toate acestea, cu un transfer bancar, întregul proces durează doar aproximativ 2 zile lucrătoare și se poate face foarte ușor pe site.


eToro Păreri și Prezentare: Seviciul clienți eToro

Deși nu este remarcabil, asistența clienților eToro este satisfăcătoare cu o serie de canale de comunicare, inclusiv o funcție de chat live și un sistem de ticketing bazat pe web. Personalul serviciului pentru clienți eToro este politicos și bine informat. În timpul analizei noastre despre eToro, întrebările noastre au primit răspuns în timp util. Cu toate acestea, spre deosebire de unele platforme, nu există servicii pentru clienți în afara orelor normale de lucru.


eToro Păreri și Prezentare: Cui i se potrivește eToro?

eToro este o propunere fantastică pentru comercianții interesați de tranzacționarea în comunitate și de tranzacționare de copii. Este, de asemenea, o platformă de tranzacționare ideală pentru comercianții foarte experimentați, deoarece eToro oferă recompense comercianților de succes care își împărtășesc cunoștințele.

Investitorii ar trebui să fie conștienți de faptul că 65% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor.


Ai 10% reducere la toate taxele pentru totdeauna, dacă îți deschizi un cont nou la cel mai popular exchange de criptomonede, Binance!  

Deschide-ți cont acum


Acest lucru se datorează faptului că CFD-urile sunt instrumente complexe care implică un risc ridicat și, înainte de a contacta acest furnizor, luați în considerare dacă sunteți conștient de modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite strategia de investiții cu risc ridicat care vine cu ele.

Este eToro potrivit pentru începători?

eToro este o alegere bună pentru începători din mai multe motive. În primul rând, platforma web este ușor de utilizat, foarte clară și rapidă de navigat. Același lucru se poate spune despre platforma mobilă. În ceea ce privește comisioanele, este foarte competitiv, deși nu strica să fii conștient de unele comisioane care nu sunt de tranzacționare, care pot fi puțin cam abrupte. Deschiderea contului este foarte rapidă, iar începătorii pot începe cu un depozit minim scăzut.

Un alt aspect care face această platformă atractivă pentru începători este contul demo. Acest lucru oferă comercianților posibilitatea de a-și exersa abilitățile de tranzacționare fără a risca fonduri.


eToro Păreri și Prezentare: Informații utile

Aici vă prezentăm câteva informații utile pentru a vă face experiența cu eToro cât mai fluidă posibil.

Cum pot contacta eToro?

Puteți contacta serviciul pentru clienți eToro prin sistemul lor de bilete online disponibil pe site-ul lor web sau prin chat live și e-mail.

Cu toate acestea, clienții existenți pot folosi serviciul de chat web de asistență pentru clienți eToro, care poate fi găsit în contul dvs.

Cum pot retrage bani de la eToro?

Retragerea banilor din eToro este rapidă și ușoară. Pur și simplu selectați fila „Retragere fonduri” din meniul din stânga și introduceți suma pe care doriți să o retrageți. Apoi, trebuie să completați o cerere de retragere electronică.

Cum pot să-mi închid contul eToro?

Închiderea unui cont cu eToro este destul de nedureroasă. Se poate face făcând clic pe fila „Retragere fonduri” din meniul din stânga paginii Setări cont.


eToro Păreri și Prezentare: Întrebări frecvente eToro

eToro este bun?

Da, credem că eToro este foarte bun și lider de piață în social trading. Este incontestabil excelent în ceea ce privește serviciile și caracteristicile de tranzacționare. Cu toate acestea, comisioanele eToro Forex sunt mari în comparație cu platformele similare, iar taxele de retragere nu sunt în general populare.

Cât de sigur este eToro?

Clienții eToro din Marea Britanie sunt protejați de FCA și, prin urmare, au dreptul la până la 85.000 GBP în cazul în care eToro devine în orice moment insolvabil. eToro este, de asemenea, monitorizat și reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară, ceea ce este un semn excelent de siguranță, totuși, deoarece eToro este încă considerat un startup, nu este listat la nicio bursă și nu există situații financiare disponibile pentru a verifica poziția sa financiară.

Pot utiliza eToro în Marea Britanie?

Da, eToro este disponibil în Marea Britanie la momentul scrierii acestei recenzii, totuși toate tranzacțiile sunt în USD, așa că va trebui să plătiți taxa de conversie.

Există ISA la eToro?

Nu, eToro nu are un ISA, așa că dacă ați depășit alocația personală, vă puteți aștepta să plătiți impozit pentru orice câștig pe care îl obțineți în timp ce utilizați eToro. Dacă aceasta este o problemă pentru dvs., există o mulțime de platforme alternative care oferă tranzacționare cu comisioane zero în siguranța unui ISA.


eToro Păreri și Prezentare: Informații importante

eToro este o platformă cu mai multe active care vă permite să investiți în acțiuni și criptomonede, precum și să tranzacționați CFD-uri.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și există un risc mare de a pierde bani rapid din cauza efectului de levier. La acest furnizor, 68% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Asigurați-vă că înțelegeți cum funcționează CFD-urile și vă puteți permite riscul mare de a pierde bani.

Performanța trecută nu indică rezultatele viitoare. Istoricul de tranzacționare prezentat este mai scurt de 5 ani întregi și nu este neapărat suficient pentru a servi drept bază pentru o decizie de investiție.

CopyTrading este un serviciu de gestionare a portofoliului oferit de eToro (Europe) Ltd., care este gestionat și reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Cipru.

Activele cripto sunt foarte volatile și nereglementate în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului. Profiturile pot fi impozabile.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu este responsabil pentru acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătită de partenerul nostru folosind informații care nu sunt specifice unei entități disponibile public pe eToro.

eToro ratings mycryptoption
investingreviews.co.uk
sursa: investingreviews.co.uk

Ești pasionat de crypto? Alatură-te echipei noastre și lucrează de acasă | Te răsplătim cu criptomonede


Alții le-au citit și pe acestea! Articole recomandate:

Citește evaluarea și părerile despre cele mai populare burse de criptomonede! Împărtășește-ți experiențele, opiniile și susține comunitatea crypto!


Alătură-te Grupului nostru Facebook!

Construim cea mai mare comunitate de criptomonede românească: Crypto România | Bitcoin și Criptomonede | DeFi și NFT România

Mai multe articole