Top 5 token-uri DeFi în 2022 | Merită urmărite și în acest an

Top 5 token-uri DeFi în 2022 | Merită urmărite și în acest an

Finanțarea descentralizată (DeFi) oferă posibilitatea utilizării criptomonedelor și token-urilor într-o varietate de moduri și accesul la servicii financiare tradiționale (de exemplu economii, împrumuturi) fără a fi nevoie de un intermediar. În ultimii ani, DeFi și-a demonstrat valoarea.

Sutele de proiecte disponibile și valoarea de piață de peste 15 miliarde de dolari arată că DeFi crește și devine încet un competitor major pentru sistemele financiare actuale.

Avem de unde alege dintre numeroasele proiecte rezultate din această creștere rapidă și de mari dimensiuni. Însă această ofertă bogată poate fi un motiv de îngrijorare pentru mulți investitori și traderi, fiindcă gama largă de token-uri disponibile face mult mai dificilă selectarea proiectelor viabile a căror valoare va crește în timp.

Scopul acestui articol este de-a vă ușura alegerea. Aici vă prezentăm care credem că sunt cele mai bune 5 proiecte de token DeFi și sunt cele mai populare pentru moment în 2022:

  1. Top 5 token-uri DeFi în 2022: EQIFi
  2. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Uniswap
  3. Top 5 token-uri DeFi în 2022: SushiSwap
  4. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Terra
  5. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Polkadot

1. Top 5 token-uri DeFi în 2022: EQIFi

Top 5 DeFi token 2022-ben | Ezekre idén is megéri egy pillantást vetni mycryptoption
coingecko.com

EQIFi este un proiect care urmărește să îmbunătățească relația dintre DeFi și utilizatorii acestuia. Spre deosebire de multe alte proiecte și planuri de succes, EQIFi favorizează simplitatea. Acest lucru se poate observa aruncând o privire asupra serviciilor de bază și aplicațiilor mobile ușor de utilizat. În felul acesta permite oamenilor cu mai puțină experimență în industria criptomonedelor să-și înceapă simplu și ușor călătoria în lumea crypto.

Token-ul său nativ este EQX , ce are multe beneficii și oferte excelente. Agregatorul de randament automat oferă chiar și până la 70% randament anual. Rata dobânzii la creditele instant este una dintre cele mai mici, de numai 0.1% pe an.

Având în spate o bancă reglementată și licențiată, utilizatorii EQIFi pot cumpăra sau lichida fără probleme fonduri crypto, pot folosi instrumente financiare tradiționale și chiar pot obține un card de credit crypto.

EQX valorează în jur de 0.08 dolari și cu o gamă largă de servicii oferite reprezintă o opțiune foarte economică pentru cei care doresc să-l folosească.


2. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Uniswap

Top 5 DeFi token 2022-ben | Ezekre idén is megéri egy pillantást vetni mycryptoption
coingecko.com

Cea mai simplă formă a DeFi este Uniswap, un exchange de criptomonede descentralizat care permite utilizatorilor să-și tranzacționeze criptomonedele fără intermediar. Cu toate că găsim multe companii centralizate ca Binance, Coinbase și altele, Uniswap și-a demonstrat valoarea, în primul rând datorită caracteristicilor de securitate de nivel înalt.


Nu ai încă un cont Binance? Deschide acum un cont prin linkul de mai jos și beneficiezi de o reducere de 10% la toate taxele de cumpărare și tranzacționare, pentru totdeauna!
Vreau Reducerea de 10%

Token-ul nativ al proiectului este UNI, unul dintre cele mai bune token-uri DeFi. Prețul său este în prezent de aproximativ 10 dolari și a cunoscut o creștere extraordinară de la lansare.


3. Top 5 token-uri DeFi în 2022: SushiSwap

Top 5 DeFi token Ezekre idén is megéri egy pillantást vetni mycryptoption
coingecko.com

La prima vedere, arată ca o altă platofrmă AMM și seamănă foarte mult cu Uniswap. Totuși, este mai complex. Chiar dacă are multe similitudini cu Uniswap și oferă un serviciu de exchange descentralizat care nu necesită intermediar, SushiSwap este cu un pas înainte. Acesta oferă diferite servicii DeFi cum ar fi randamentul de lichiditate, opțiuni de staking și creditare.

Dacă dorim să utilizăm aceste servicii DeFi profitabile, trebuie să facem cunoștință cu token-ul platformei, SUSHI.


4. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Terra

Top 5 DeFi token Ezekre idén is megéri egy pillantást vetni mycryptoption
coingecko.com

Deși nu oferă un serviciu DeFi tipic, Terra Network este o rețea blockchain completă cu proiecte DeFi bine conturate. Terra este o rețea de bani digitali care menține stablecoins folosind algoritmi. Pe platformă găsim toate valutele, de la dolarul american la yenul japonez.

Rețaua vastă de proiecte care oferă servicii DeFi este motivul pentru care token-ul LUNA al Terra s-a dovedit a fi una dintre cele mai de succes investiții din ultimul an.


5. Top 5 token-uri DeFi în 2022: Polkadot

Top 5 DeFi token Ezekre idén is megéri egy pillantást vetni mycryptoption
coingecko.com

Polkadot, blockchain-ul care conectează toate blockchain-urile, este un proiect inovator care folosește parachain-uri, astfel încât oricine își poate crea propria rețea. Deoarece toate parachain-urile se conectează la Polkadot, token-urile și instrumentele crypto pot fi transferate între diferite lanțuri fără probleme.

Token-ul său se numește DOT și controlează întregul ecosistem, oferind mai multe funcții. Printre acestea se numără staking-ul, care permite staking-ul DOT pentru a dovedi existența parachain-ului și are o funcție de control. Prețul DOT se mișcă momentan în jurul a 18 dolari, dar a reușit deja să urce la un ATH (All Time High) de 54 de dolari.

sursa: bitcoinist.com

Alătură-te Grupului nostru Facebook!

Construim cea mai mare comunitate de criptomonede românească: Crypto România | Bitcoin și Criptomonede | DeFi și NFT România


Citește evaluarea și părerile despre cele mai populare burse de criptomonede! Împărtășește-ți experiențele, opiniile și susține comunitatea crypto!

Alții le-au citit și pe acestea! Articole recomandate:

Mai multe articole